Kom i gang med hjemmebrygging

 

Det er både gøy, enkelt og givende å brygge ditt eget øl eller cider for den saks skyld, og resultatet blir overraskende bra. Du trenger svært lite forhåndskunnskap og utstyr for å komme i gang. Vi har satt sammen smarte startpakker og laget enkle instruksjonsvideoer for deg som har lyst til å teste ut hjemmebrygging uten å måtte investere de store summene. 

På denne siden finner du gode tips og informasjon om bryggeprosessen, det viktigste utstyret og veien videre. Lykke til!


Brygge med ekstraktsett >

Brygge med bryggemaskin > 

Tapping/Flasking av øl >


 

 

Brygge med ekstraktsett

 

Alle som er i startfasen av denne fantastiske hobbyen lurer på hva slags utstyr de trenger og hva man skal velge. Det finnes utallige måter å brygge godt øl på, men det aller enkleste er å brygge et ekstraktsett. Våre startpakker inneholder alt du trenger for å sette ditt første brygg på kjøkkenet og er derfor geniale når du skal starte på denne fantastiske hobbyen. Ekstraktsettene som finnes på markedet nå er av enormt mye bedre kvaltiet enn hermetikkboksene fra gamle dager, og du får virkelig gode resultater. 

Vil du brygge med malt ved senere anledninger er det enkelt å oppgradere fra startpakkene våre. Tidligere var "Brew In A Bag"-metoden populær blant ferske ølbryggere, da inngangsprisen er lav og prosessen er enkel. De siste årene har bryggemaskiner tatt over tronen, og det har kommet utallige varianter. Brewtools og Grainfather er våre favoritter.
 

Video: Ekstraktsett på 2 minutter >

 

 


Brygge med bryggemaskin

 

Ølbrygging med bryggemaskin er enkelt. Faktisk så enkelt at alle kan lage fantastisk øl hjemme på kjøkkenbenken eller på terrassen. Og det beste av alt? Du kan lage det ølet du liker aller best. Som hjemmebrygger har du tilgang på de samme råvarene som bryggeriene, ofte også oppskriftene deres. Det gjør det lett å etterligne en favoritt - eller å lage ditt eget drømmeøl.

 

For å gjøre det enda enklere for deg å komme i gang har vi laget en guide og satt sammen pakker som inneholder alt du trenger. Pakkene kommer i flere størrelser og prisklasser slik at du kan velge den som passer ditt behov best. Felles for alle er at du får bryggemaskin, gjæringskar, alle nødvendige dingser og selvfølgelig råvarene til ditt første øl. 
 

Video: Brygge med bryggemaskin >

Komplett guide: Brygge med bryggemaskin >

 


Tapping/Flasking

 

Etter gjæring må de edle dråpene tappes på flasker eller fat. De aller fleste velger å begynne med flasker, da det er en rimelig inngang og dessuten en praktisk måte å lagre drikkevarene på. 

 

 

Video: Flasking - slik gjør du det >

399,-
Stavanger: 3
229,-
Stavanger: 5
429,-
Stavanger: 13
79,-
Stavanger: 15

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.